ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Νικόλαος  Καρβουνάς

Πνευμονολόγος, MD, PhD

Δημοτικός  Σύμβουλος Πειραιά

 

Γιατρός πνευμονολόγος με ιατρείο στον Πειραιά.

Έχει υπηρετήσει στο ΙΚΑ και στον ΕΟΠΥΥ σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας, από θεραπευτής γιατρός μέχρι Γενικός Διευθυντής.

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αρκετές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Με ενεργό συμμετοχή σε πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ενημερωτικών εκδηλώσεων με ακροατήριο γιατρούς ή γενικό πληθυσμό.

Έχει εκλεγεί επί σειρά ετών μέλος των Δ.Σ. Επιστημονικών Εταιρειών, Συνδικαλιστικών Συλλόγων, της Ομοσπονδίας των γιατρών του ΙΚΑ και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Μέριμνας Πειραιά (ΚΟΔΕΚΟΜΕΠ), στήριξε και προώθησε τα Προγράμματα της  Νεανικής Επιχειρηματικότητας, της Βοήθειας στο Σπίτι, τα Συμβουλευτικά Πρόγραμμα κατά της ανεργίας και κατά της ενδοοικογενειακής  βίας, ενώ διοργάνωσε πλήθος ενημερωτικών εκδηλώσεων, ποικίλης θεματολογίας σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Με επιμονή και προσωπική του πρωτοβουλία ιδρύθηκε ο Ξενώνας Φιλοξενίας των ασθενών του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ και των συγγενών τους, δράση που ανέδειξε το κοινωνικό και φιλόξενο πρόσωπο του Πειραιά.

Γενικά έχει σαν αρχή να στηρίζει, να προωθεί και να αγωνίζεται για κάθε τι, που αποσκοπεί στο κοινωνικό όφελος.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Who's Online

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα101
mod_vvisit_counterΕβδομαδιαία328
mod_vvisit_counterΜηνιαία1555
mod_vvisit_counterΣυνολικά230470